Lørdag reiser vi fra Stange, via Hamar

Lørdag 9. februar 2013 starter vi vår nær 30 mil lange reise mot Røros og martnan. Dette året starter vi med åtte ekvipasjer (hest og slede). Vi starter på Atlungstad brenneri med opplessing kl 10.30, og avreise kl 11.00. Grunnen til at vi starter der, er at for første gang er  en av ingrediensene i Lasskjørerdrammen (i år nr. 5), nettopp noe som lages på det historiske brenneriet. (Les også om da vi var der i fjor høst.)
Fra Atlungstad, vil vi kjøre via Hamar, Stavsberg, Furnes kirke og Doglo til Sørli i Furnes (se kart under). Det blir et par kvilestopper, trolig ved Vikingskipet, og kanskje Stavsberg.

Vi har forsøkt å legge ruta i et kart, slik at de som ønsker vinke god tur til oss på veien, vet ca. hvor vi kjører. Vi er mange, og har en kjøreplan vi må holde oss til for å komme fram, så derfor kan vi dessverre ikke stoppe når som helst og skravle med alle langs veien. Husk også å ta hensyn til at det er hester som ferdes i trafikken!!! Kjør med god avstand til oss om du skal forbi, og ikke tut og skrem hestene unødvendig. På forhånd, tusen takk!

Her kjører vi:

Se Lasskjørerturen hedemarken- Røros 2013 i et større kart