20. februar: FRAMME!

I dag kjørte vi inn i Bergstaden. Foto: K.Bogsti

I dag er det ni dager, og 30 mil siden vi startet fra Furnes. Godt ut på dagen i dag så vi endelig kirkespiret på Røroskirka. Ferden har gått langs fint brøytede veger,  og med solskinn fra starten og snøfokk da vi kom fram til Bergstaden. Det har vært litt kald trekk, og varmegradene har holdt seg unna.

Gradestokken i dag morges. Litt forskjell på inne- og utetemperatur. Foto: KB

Vi startet fra Røste camping like nord for Os, og har hatt ca 13 kilometer i dag. På Hånesåsen  fikk kaffe og nybakte skolebrød av Grethe og Gunnar Alu.

 

Nybakte skoleboller smakte godt!! Foto: K. Bogsti

Selve innkjøringa skjer i morgen, tirsdag. På grunn av stallplass kom vi inn til målet i dag.

Nå er hestene plassert i Langknutgården, i en fin gammel stall som Dalarne Femund lasskjørerlag disponerer av Pål Rønning.

Hesta framme i Langknutgården på Røros, Foto: KB

 

 

 

Erik prøver seg som gamp. Foto: KB

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jørgen og Grete sin dølahest er diger, og det var litt spenning om dørhølet var stort nok. Vi hadde hørt det hadde stått en stor ardenner der, og jammen gikk ikke Guriblessa inn og.

Guriblessa på plass i stallen. Foto: KB

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi gleder oss til selve innkjøringa til åpningen i morgen kl 12, og velkommen alle dit! Møt oss på malmplassen og se hva vi har med på lasset.

Én kommentar til “20. februar: FRAMME!

  1. Gerd og Steinar Haugstad

    Takk for hyggelige bider og video,Vi har fulgt dere med glede og interesse.Ha et flott opphold på Røros! Hilsen Steinar og Gerd.

Det er stengt for kommentarer.